Momo Peter Sanno, show incendiar de dans la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi Recomandat

Marți, 05 Martie 2019 14:19
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu un an, Momo Peter Sanno prezenta publicului gălăţean spectacolul "How about love?", o poveste de iubire derulată în paşi de dans, în diferite colţuri ale lumii. Călătoriile artistului au continuat cu noi trăiri, experienţe şi emoţii pe care ni le va împărtăşi la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi miercuri, 06 martie 2019, la ora 19:00, în spectacolul "Journeys". "Călătoria, un drum cu final mereu neaşteptat. Aici timpul îsi pierde măsura. Liniile care pentru o bucată de vreme au definit cărarea, se topesc, iar bătăile inimii cresc. Un spectacol de dans şi de poveşti", spune Momo Peter Sanno.

Momo Peter Sanno a studiat dans clasic la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi şi la Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucureşti, absolvind apoi, Academia de Dans "John Cranko" din Stuttgart, Germania. Dansator profesionist, coregraf, regizor de mişcare scenică, profesor, Momo Sanno a făcut parte din mai multe companii de dans din S.U.A., Brazilia, Jamaica, Germania, Olanda, Haiti. Trăieşte şi lucrează în Berlin şi în Bucureşti.

Accesul la spectacol se face în limita locurilor disponibile, biletele putând fi achiziţionate de la casa de bilete a muzeului la preţul de 25 lei/bilet.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu