Monitorul de Galaţi, premiat la gala aniversară a Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi Recomandat

Joi, 21 Martie 2019 16:47
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Universitatea "Dunărea de Jos" (UDJ) Galaţi a pregătit zilele acestea o serie de activităţi pentru a marca împlinirea a 71 de ani de învăţământ superior la Galaţi. Astfel, miercuri, 20 martie 2019, în Sala Senatului, a avut loc o ceremonie de premiere a celor care s-au făcut remarcaţi în 2018.

Este vorba despre profesori care au obţinut rezultate deosebite, reprezentanţi ai unor societăţi şi instituţii alături de care facultăţile universităţii au colaborat de-a lungul timpului pentru stagiile de practică ale studenţilor sau care au angajat absolvenţi, parteneri din mediul socio-economic cu care instituţia are acorduri încheiate în cadrul proiectului "Universitate pentru comunitate", reprezentanţi ai organizaţiilor studenţeşti şi jurnalişti care au promovat acţiunile derulate de universitate. Directorul general al cotidianului Monitorul de Galaţi, Nicoleta Rogojină, a primit premiul la categoria "Jurnalişti care promovează UDJG". Din presa gălăţeană au mai fost premiaţi următorii: Victor Cilincă (Viaţa Liberă), Petru Mazilu şi Marius Dumitrache (Pro FM-Lider FM), Valentin Trufaşu (Adevărul), Alina Brandabur Salanţi (TVR) şi Sorin Rugină (Realitatea TV Galaţi-Brăila).

De asemenea, au fost acordate premii speciale unor instituţii şi asociaţii cu care universitatea a derulat proiecte de succes, trofee pentru colaborare academică fără frontiere, iar prof. univ. dr. Iulian-Gabriel Bîrsan, rectorul în funcţie al Universităţii, a primit trofeul pentru "20 de ani de învăţământ transfrontalier". Vineri, 22 martie 2019, de la ora 18:00, comunitatea UDJ Galaţi este invitată la un spectacol gratuit la Teatrul Muzical "Nae Leonard", iar sâmbătă va avea loc tradiţionalul Bal al Universitarilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu