Motanul Încălţat şi peripeţiile sale, în acest weekend, la Gulliver Recomandat

Sâmbătă, 15 Iunie 2019 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Weekend-urile cu poveşti marca Gulliver continuă până la sfârşitul lunii iunie, când se va încheia stagiunea teatrală, anunţă prin intermediul unui comunicat de presă Teatrul de Păpuşi Gulliver din Galaţi. Astfel, duminica aceasta, 16 iunie 2019, de la ora 10:30, îndrăgitul personaj Motanul Încălţat va oferi o preţioasă lecţie de isteţime şi curaj tuturor copiilor.
"Spectacolul este unul modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet de către artiştii-mânuitori Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi. Pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, regizorul Daniel Stanciu a făcut apel la tehnica proiecţiei digitale, care completează armonios scenografia realizată de Ioana Tudor. Momentele de antren sunt asigurate de ilustraţia muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan şi Daniel Stanciu. Spectacolul se dovedeşte o combinaţie inspirată între jocul scenic al actorilor, mască şi păpuşă, ce va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan", se arată în comunicatul Teatrului Gulliver.
Biletele se pot achiziţiona online, accesând site-ul teatrului, dar şi în dimineaţa spectacolului, înainte cu 30 de minute de începerea reprezentaţiei, de la sediul teatrului, preţul acestora fiind de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu