Niciun spectacol, în această duminică, la Teatrul Gulliver Recomandat

Joi, 04 Octombrie 2018 16:51
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După premiera spectacolului „Peter Pan” de duminica trecută, Teatrul Gulliver a pornit la drum, prin ţară, la cele mai iubite festivaluri de animaţie. Din acest motiv, păpuşarii nu vor avea nicio reprezentaţie, duminica aceasta, la sediul teatrului. Iubitorii poveştilor îşi vor putea revedea artiştii preferaţi pe data de 14 octombrie 2018, începând cu ora 10.30, când se va juca „Mica Sirenă”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului Gulliver.
Până la jumătatea lunii octombrie, păpuşarii gălăţeni vor fi plecaţi în deplasare la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin” din Timişoara, Festivalul Internţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi şi Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” din Bucureşti, unde vor prezenta spectacolele „Mica Sirenă”, „Peter Pan” şi „De mână cu tine”. Acestea din urmă sunt cele mai recente montări de la Teatrul Gulliver şi este pentru prima dată când ies la rampă pe scena festivalurilor de gen din ţară.
Pentru reprezentaţia de duminica viitoare biletele pot fi cumpărate online sau în ziua spectacolului, de la sediul teatrului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu