Noua generaţie de actori de la UDJ Galaţi, spectacole de licenţă cu public Recomandat

Vineri, 12 Iulie 2019 11:46
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Studenţii anului III Actorie de la Facultatea de Arte a Universităţii "Dunărea de Jos" (UDJ) Galaţi, clasa lector univ. dr. Adelaida Zamfira Costache, profesor asociat la UNATC Bucureşti, invită iubitorii de teatru, şi nu numai, la spectacolele lor de licenţă ce vor avea loc sâmbătă, 13 iulie 2019, în Campusul Ştiinţei, corpul SB, Sala 03. Intrarea la spectacole este liberă.

Astfel, la ora 17:00 va fi prezentat "Menajera" din "S-a întâmplat într-o joi" de Elise Wilk, un monolog despre singurătate, în interpretarea lui Carmen Holban, care la 42 de ani a avut curajul să dea admitere la Teatru. Apoi, la ora 19:00, Eduard Nanu, Andrei Călina, Silviu Dobre şi Mihai Păun (anul I) vor prezenta spectacolul de licenţă "Angajare de clovn(i)" după Matei Vişniec, având ca temă principală manipularea într-un sistem închis, ceea ce duce la degradarea relaţiilor umane. Studenţii anului III au participat cu acest spectacol la Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru de la Bucureşti, ce a avut loc în perioada 01 - 07 iulie 2019.

"Vă aşteptăm cu emoţiile unui final de facultate şi cu speranţa unui alt început", mărturiseşte lector univ. dr. Adelaida Zamfira Costache, coordonatoarea spectacolelor de licenţă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu