O campanie de succes: 8.000 de cadouri împărţite prin Asociaţia „Bunul Samaritean“ din Nicoreşti Recomandat

Miercuri, 08 Ianuarie 2020 11:39
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campania „Şi TU poţi fi Spiriduşul Moşului?“, ediţia de Crăciun 2019, organizată ca în fiecare an de Asociaţia „Bunul Samaritean“ din Nicoreşti, judeţul Galaţi, s-a încheiat şi organizatorii anunţă că prin intermediul acestei campanii au fost împărţite 8.000 de cadouri copiilor mari şi mici, fetelor şi băieţilor, mamelor şi taţilor şi vârstnicilor deopotrivă.

Potrivit organizatorilor, 216 de cadouri au mers la Grădiniţa din Poiana şi Vişina, la Şcoala din Buciumeni 388, la Şcoala din Nicoreşti 200, la Grădiniţa din Dobrineşti 21, la Grădiniţa şi Şcoala din Coasta Lupii 48, la Ionăşeşti 40 de cadouri, 10 la Cosmeşti, la Tecuci la Şcoala şi Grădiniţa nr. 2 „Gheorge Petraşcu“ au ajuns 175, tot la Tecuci, la Şcoala Specială „Constantin Păunescu“ au primit cadouri 10 copii, 545 de pachete au plecat să aducă bucurie într-un sat din Piatra Neamţ. Alte 420 au ajuns la Arad. 320 la Buzău. Multe au fost date şi în comunitate, pe stradă, în timp ce Moş Crăciunul de la Asociaţie se deplasa în diferite locaţii. Copiii de la Centrul de zi al Asociaţiei şi familiile lor, dar şi cei 14 adulţi cu dizabilităţi grave aflaţi în grija Asociaţiei, au primit cadourile în cadrul unei serbări special pregătite de ei pentru sosirea Moşului. Pe lângă acestea, au fost oferite aproximativ 50 de coşuri cu alimente, primele fiind împărţite celor 8 asistenţi personali ai persoanelor cu dizabilităţi din Nicoreşti, aflaţi într-o situaţie dificilă, în prag de sărbători.

„Ne bucurăm nespus că, acum, când a venit vremea bilanţului să realizăm cu bucurie că acţiunea noastră a avut un ecou deosebit în rândul celor care au dorit să contribuie la fericirea copiilor noştri de la Centrul de zi, a rezidenţilor noştri adulţi cu dizabilităţi şi, până la urmă, a întregii comunităţi. Primele cadouri au venit cu multă generozitate de foarte departe, tocmai de la spiriduşii Moşului, din Irlanda, şi au ajuns mai devreme în mâinile celor cuminţi, celor care au nevoie şi ale celor care s-au bucurat cu sufletul că le-au primit. Apoi au venit, rând pe rând, diferiţi sponsori locali încărcaţi cu cadouri conţinând jucării, dulciuri, rechizite, îmbrăcaminte şi încălţăminte. Mulţumim tuturor donatorilor internaţionali, din ţară şi din comunitate pentru generozitate şi bunătatea sufletului, pentru sprijin şi constanţă şi pentru gândul bun de sărbători. Abia aşteptăm să repetăm şi anul acesta această acţiune, care pentru Asociaţia «Bunul Samaritean» a devenit o tradiţie foarte dragă“, spun organizatorii campaniei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu