„O scrisoare... pierdută!!!”, „O asemenea iubire” şi „Metoda”, în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Recomandat

 
Joi, 23 Ianuarie 2020 21:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comedie, dramă, mister. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine spectacolele programate în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.Comedie, dramă, mister. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine spectacolele programate în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.

Vineri, pe 24 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Dramaticului gălăţean se joacă spectacolul „O SCRISOARE... PIERDUTĂ!!!”, de Ion Luca Caragiale, regia: Eugen Făt. În distribuţie: Ionuţ Moldoveanu, Stelian Stancu, Carmen Albu, Gabriel Constantinescu, Răzvan Clopoţel, Vlad Ajder, Dan Căpăţână, Lică Dănilă. O scrisorică de amor a unui prefect tânăr către soţia protectorului său ajunge în mâinile unui jurnalist fără scrupule şi devine un valoros instrument de şantaj pentru obţinerea unui fotoliu de deputat. Spectacolul durează o oră şi 50 de minute şi are pauză.

Sâmbătă, 25 ianuarie, la ora 19:00, tot în Sala Mare este programat spectacolul „O ASEMENEA IUBIRE”, de Pavel Kohout, regia: Radu Nichifor. În distribuţie: Flavia Călin, Ciprian Braşoveanu, Ionuţ Moldoveanu, Petronela Buda, Tamara Constantinescu, Florin Toma, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Adelin Ilie, Valentin Terente. Un bărbat iubeşte două femei, dar nehotărârea lui are consecinţe dramatice. Spectacolul durează două ore şi jumătate şi are pauză.

Duminică, 26 ianuarie, la ora 19:00, în Sala Mare se joacă „METODA”, de Jordi Galcerán, regia: Adi Iclenzan. În distribuţie: Florin Toma, Vlad Ajder, Radu Horghidan, Oana Mogoş. Patru candidaţi ajung în faza finală a procesului de selecţie pentru ocuparea postului de director de marketing într-o multinaţională din Top 500, dar interviul se dovedeşte a fi un experiment pe mintea umană. Spectacolul durează două ore şi jumătate şi nu are pauză.
Biletele pot fi achiziţionate online de pe bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informaţii şi rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu