Patru proiecte din judeţul Galaţi, semifinaliste în Campionatul de Bine

 
Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ajuns la ediţia a V-a, Campionatul de Bine, organizat de singura platformă online din România unde donaţiile sunt necomisionate - Bursa Binelui, şi-a încheiat prima etapă a competiţiei cu un bilanţ pozitiv: peste 31.000 de euro au fost atraşi prin intermediul donaţiilor individuale în doar două săptămâni. 68 de proiecte şi iniţiative sociale susţinute de către 56 de organizaţii neguvernamentale şi mulţi alţi oameni de bine au trecut în Semifinala celei de-a V-a ediţii a Campionatului de Bine, etapă care se desfăşoară anul acesta în perioada 19 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.
"În Semifinala Campionatului de Bine fiecare proiect calificat trebuie să atragă donaţii în valoare de cel puţin 1.000 de lei de la 20 de donatori distincţi, independent de donaţiile şi numărul de donatori atraşi în etapa anterioară, cea a Sferturilor iar, la finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcţie de numărul donaţiilor atrase şi al numărului de donatori. Premiile constau în dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 euro pentru fiecare proiect câştigător. În cadrul celor patru ediţii anterioare, donaţiile au depăşit suma de 275.000 de euro, valoarea totală a premiilor acordate câştigătorilor de către Bursa Binelui şi BCR fiind de încă 60.000 euro", potrivit unui comunicat al Bursa Binelui.
Prin intermediul Campionatului de Bine, Bursa Binelui încurajează organizaţiile neguvernamentale să stabilească o relaţie constantă, pe termen lung, cu publicul larg, donaţiile individuale reprezentând în acest moment instrumentul de fundraising social cu cel mai mare potenţial de creştere în România.
Printre proiectele participante se numără şi patru proiecte din judeţul Galaţi care sunt semifinaliste şi care pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secţiunea dedicată Campionatului de Bine.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu