Piaţa din Micro 39, fruntaşă la preţuri mici Recomandat

Marți, 14 August 2018 00:00
Publicat în Comunitate

Încet, dar sigur, preferinţele românilor se orientează spre produse naturale, încercând astfel să evite conservele de fabrică pline de chimicale. În ultimii ani, gospodinele au început să-şi pregătească singure, în casă, dulceţuri, murături, zacuscă şi alte bunătăţi. Ba mai mult de atât, nici legumele şi fructele din supermarket nu mai au aceeaşi trecere la cumpărături. Dar un alt criteriu pentru cumpărători este şi preţul. Şi de unde să cumperi legume şi fructe ieftine şi bune, dacă nu de la piaţă?
Una dintre pieţele din Galaţi în care cumpărătorii găsesc tot ce doresc la un preţ foarte bun este Piaţa din Micro 39. Cu câţiva ani în urmă, halele care adăposesc micii comercianţi au fost modernizate, fiind dotate cu camere de refrigerare, dar au fost create şi spaţii speciale de desfacere a brânzeturilor şi cărnii. Producătorii se întrec în a-şi etala produsele crescute cu trudă, însă gustul şi aroma legumelor şi fructelor crescute în grădină, nu se compară cu nimic altceva.
Oferta Pieţei din Micro 39 este variată, căci se întinde pe 136 de tarabe, la care se mai adaugă încă 46 de standuri pentru vânzarea produselor agroalimentare. Producătorii agricoli ocupă 58 de tarabe, fără a mai pune la socoteală şi spaţiile special amenajate pe perioada verii pentru vânzarea pepenilor. Şi pentru că sunt mulţi comercianţi, concurenţa se reflectă în preţuri, Piaţa din Micro 39 fiind fruntaşă în topul preţurilor mici.
Gălăţenilor nu le rămâne decât să vină aici, amintindu-şi că produsele autohtone sunt cele mai gustoase şi mai sănătoase.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu