Poliţiştii locali gălăţeni, vigilenţă maximă de „Zilele Sfântului Apostol Andrei” şi Ziua Naţională a României Recomandat

Vineri, 29 Noiembrie 2019 14:24
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Locală Galaţi a anunţat că, în acest an, la acţiunile organizate în cadrul evenimentului „Zilele Sfântului Apostol Andrei” şi de Ziua Naţională a României va avea în dispozitiv 33 de echipaje de ordine publică, intervenţie rapidă, control comerţ şi 34 de echipaje de siguranţă rutieră. Astfel, la manifestările care se derulează la nivelul municipiului Galaţi până pe data de 01 decembrie 2019, pe linie de ordine publică şi siguranţă rutieră, Poliţia Locală are dispozitive la Catedrala Arhiepiscopală, Cimitirul „Eternitatea”, în zona Potcoava de Aur, esplanadă P-uri şi Faleza Superioară.

Potrivit sursei citate, oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, fluidizarea traficului rutier, devierea traficului rutier pe rute ocolitoare, interzicerea accesului autovehiculelor neautorizate în zona restricţionată, prevenirea opririlor, staţionărilor şi parcărilor neregulamentare în imediata apropiere a barierelor de restricţie, îndrumarea comercianţilor de mărfuri să parcheze în locurile special destinate autovehiculelor pentru transport marfă, interzicerea comerţului stradal neautorizat din zonă, prevenirea furturilor din buzunare, genţi şi poşete în rândul participanţilor, cât şi a bunurilor expuse la vânzare, identificarea persoanelor aflate în stare de ebrietate şi/sau recalcitrante, predispuse la provocarea de scandal.

De asemenea, Poliţia Locală Galaţi precizează că de Ziua Naţională a României va participa la defilare cu două plutoane, un pluton de ordine publică şi unul al Serviciului de Intervenţie Rapidă. Plutoanele Poliţiei Locale vor fi însoţite de garda-drapel. În plus, instituţia de ordine publică va fi prezentă în defilare cu parte din mijloacele tehnice din dotare, două autospeciale ale Serviciului de Intervenţie Rapidă, două autospeciale de ordine publică şi două autospeciale ale Serviciului de Siguranţă Rutieră. De 01 decembrie 2019, la invitaţia Poliţiei Locale, la manifestările de Ziua Naţională a României, va lua parte şi o delegaţie din cadrul Inspectoratul de Poliţie Cahul - Republica Moldova, structură cu care Poliţia Locală Galaţi are încheiat un Acord de Cooperare.

Articole similare:
- Evenimente de Ziua Naţională a României la Galaţi (PROGRAM)

- Ce artişti vor cânta la „Zilele Sfântului Apostol Andrei“ de la Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu