Povestea naşterii Domnului, pe scena de la Gulliver Recomandat

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sărbătorile de iarnă ne aduc întotdeauna mai aproape de magia poveştilor, de copilărie şi de lucrurile şi oamenii dragi sufletului nostru. Într-o atmosferă de Crăciun, cu magi, pulbere de stele, brazi şi îngeri vor păşi gălăţenii duminica aceasta, 09 decembrie 2018, de la ora 10:30, la Teatrul Gulliver, unde vor vedea povestea naşterii pruncului Iisus.

"Naşterea Domnului a fost prezentată de nenumărate ori, însă de fiecare dată, are acelaşi farmec. «Povestea de Crăciun» întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenă personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarată, cea învăţată, cea visată... Cea luminată! Luminată de credinţa şi iubirea din sufletele noastre. Noaptea Sfântă, în viziunea regizorului Daniel Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraş au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său , şi prin El, iubirea şi lumina Sa", se arată într-un comunicat al teatrului.

Biletele se pot cumpăra atât online, cât şi de la casa de bilete, înaintea începerii spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu