Punguţa cu doi bani, duminică, la Teatrul Gulliver Recomandat

Vineri, 24 Septembrie 2021 13:39
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Teatrul „Gulliver”, duminica începe din nou cu zâmbete şi voie bună. Săptămâna aceasta, iubitorii de poveşti sunt aşteptaţi cu o punguţă plină cu voioşie şi întâmplări hazlii: „Punguţa cu doi bani”.
„De la ora 10.30, începe aventura unui personaj năzdrăvan, dar isteţ şi curajos, ce trece printr-o multitudine de încercări complicate şi peripeţii hazlii, reuşind, în cele din urmă, să aducă bogăţie şi bucurie stăpânului său. Adaptarea în versuri de Aurelian Iorga, după Ion Creangă, prezintă cunoscuta poveste a cocoşului năzdrăvan într-un registru proaspăt şi efervescent, încărcat de vervă şi umor. Dinamica actorilor: Mihaela Lecca-Gorea, Nicole Lungu, Andrei Ciugulea şi Nicoleta Miru este întregită de temele muzicale antrenante, ce aparţin aceluiaşi Aurelian Iorga, cel care semnează, totodată, regia şi scenografia producţiei de la Teatrul «Gulliver»”, informează teatrul de păpuşi gălăţean.
Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, dar şi de la sediul teatrului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.
Totodată, Teatrul „Gulliver” continuă programul de informare şi educaţie complementară pentru părinţi şi copii, cu o întâlnire dedicată lecturii, alături de Biblioteca „V.A. Urechia”.
„Toţi cei prezenţi sunt invitaţi în universul lecturii, cu sfaturi, recomandări şi îndrumări cu privire la alegerea cărţilor potrivite pentru copii, în funcţie de vârstă, cum se dezvoltă practica lecturii, care sunt beneficiile majore ale cititului, precum şi alte subiecte conexe”, menţionează reprezentanţii teatrului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu