Rănită, o lebădă "a căzut din cer" în curtea adăpostului "Ajutaţi-l pe Lăbuș" Recomandat

Joi, 11 Aprilie 2019 19:56
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Angajații unui ONG, care are grijă de câinii fără stăpân din Galaţi, au avut parte de o supriză atunci când au ajuns la muncă. Asta după ce în curtea adăpostului, în care sunt îngrijiți aproximativ 1.000 de câini, dar și măgăriţe și cai, au găsit o lebădă rănită la un picior care nu şi-a mai putut continua zborul. 

"Chiar în curtea adăpostului «Ajutaţi-l pe Lăbuș» a aterizat, era epuizată, era rănită. Muncitorii au reușit să o captureze și apoi a primit îngrijiri medicale. I-am spus «Gânsacul». Este foarte speriată, vrem să o ducem la București, la o fundație care o poate face sănătoasă", a spus Lilu David, manager "Ajutați-l pe Lăbuș". 

Oamenii au verificat pasărea și au constatat că aceasta s-a adăpostit în curtea lor din cauză că era rănită la un picior. "Este rănită la piciorul stâng, are osul dislocat. I-am oferit îngrijiri medicale, dar noi aici mai mult nu putem face", a spus Daniel Bastea, medic veterinar. 

Lebăda va ajunge într-un centru dedicat suratelor ei, aflat la București, și apoi va fi eliberată în natură după ce va fi sănătoasă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu