Record de participanţi la "Măcin Mountain Fun - Greci 2018" Recomandat

Marți, 12 Iunie 2018 17:25
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Evenimentul "Măcin Mountain Fun - Greci, 2018", ajuns la cea de-a patra ediţie sub forma multisport, respectiv ciclism MTB şi cross montan, a adunat, în perioada 09 - 10 iunie 2018, în apropierea localităţii Greci, din judeţul Tulcea, peste o mie de persoane, printre care concurenţi, susţinători ai acestora, spectatori şi voluntari. "Conform programului, pe 09 iunie 2019, s-a luat startul în tradiţionalul concurs de ciclism montan «Măcin XC», ediţia a VI-a, şi apoi la cel de cross montan «Măcin Cross», ediţia a IV-a. În premieră naţională pentru un concurs de MTB a avut loc şi o competiţie de e-bike. Măcin Cross, destinat pasionaţilor de alergare montană, a fost tot pe 09 iunie 2018, iar concursul pentru copii «Junior Hercinic MTB» a avut loc pe 10 iunie 2018. La finalul evenimentului câştigatorii, mici sau mari, au mers acasă cu numeroase premii, iar cei mai norocoşi dintre concurenţi au câştigat diverese produse la tombolă oferite de sponsori", se arată într-un comunicat al Asociaţiei Bike Works, organizatorii evenimentului.
Măcin Mountain Fun nu a fost însă strict un eveniment sportiv, pentru că toţi cei care au dorit să petreacă un weekend în natură, departe de rutina zilnică, au putut campa în zona de start-finish, unde, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost organizată o petrecere câmpenească, incluzând un concert folk susţinut de formaţia "Omul din Sarmisegetuza", un foc de tabără, s-a dansat, iar gurmanzii s-au putut delecta cu diversele mâncăruri pregătite de agenţii economici din zonă.
"Au fost foarte mulţi participanţi, concurenţi sau susţinători, la această ediţie a evenimentului «Măcin Mountain Fun - Greci, 2018» lucru care ne bucură, în timp ce feedback-ul general ne dă încredere. Nu pot decât să le mulţumesc tuturor celor care şi-au adus aportul pentru buna organizare, incluzând voluntari, parteneri, sponsori şi autorităţi, fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Ne revedem, anul viitor, la următoarea ediţie!", spune Erika Neagu, manager de proiect MMF - Greci, 2018.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu