"Revista Vedetelor", primul spectacol de revistă cu tineri gălăţeni Recomandat

Marți, 12 Martie 2019 15:35
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii şi adolescenţii sunt aşteptaţi miercuri, 13 martie 2019, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, la primul spectacol de revistă montat la Galaţi cu tineri pregătiţi de profesionişti în acest domeniu. Peste 30 de copii gălăţeni, cu vârste între 9 şi 13 ani, vor urca pe scenă, în "Revista Vedetelor", pentru a dansa, a cânta sau a interpreta scenete pline de umor pe diverse teme. În total, timp de 75 de minute, aceştia vor prezenta 13 momente de actorie, patru dansuri contemporane, două melodii din repertoriul internaţional.

"Este primul spectacol de revistă cu copii gălăţeni, realizat după toate canoanele unui asemenea gen de reprezentaţie teatrală. Unii copii au experienţă ca actori, alţii excelează în canto, iar alţii în balet şi dans modern”, spune Isabela Oancea, regizor şi scenarist la Teatrul Muzical "Şapte" şi Teatrul de Copii pentru Copii.

Spectacolul "Revista Vedetelor", organizat de Teatrul Muzical "Şapte" şi Teatrul de Copii pentru Copii, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, iar costul unui bilet este de 15 lei şi poate fi achiziţionat atât online, dar şi de la casieria cinema-ului Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu