„Salba Dracului” şi „Trei graţii”, în acest weekend, la Dramatic Recomandat

Vineri, 13 Septembrie 2019 12:52
Publicat în Comunitate

Un spectacol din dramaturgia românească şi unul din dramaturgia rusească se joacă la sfârşitul acestei săptămâni pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galaţi.

Astfel, sâmbătă, 14 septembrie 2019, la ora 19.00, iubitorii de teatru sunt invitaţi la comedia „Salba Dracului”, după Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija. Este un spectacol de atitudine pe o temă mereu actuală, complexul de inferioritate de care suferă românii în relaţia cu alte civilizaţii. Spectacolul, care a avut premiera în aprilie, a fost selectat la cea de-a XXIX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, ce va avea loc în perioada 18-27 octombrie la Bucureşti.

Apoi, duminică, 15 septembrie 2019, la ora 19.00 este programat spectacolul „Trei Graţii”, după Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt. Este o comedie sensibilă, apreciată în special de publicul feminin, despre trei prietene de-o viaţă care vor să cucerească un bărbat, într-o încercare înduioşătoare de a-şi reafirma feminitatea şi de a-şi găsi fericirea.

Biletele la spectacole pot fi achiziţionate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a teatrului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu