Şantierul Naval Damen Galaţi prezentat în cadrul emisiunii „Investiţi în România“ Recomandat

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

2018, anul sărbătoririi celor 125 de ani de existenţa a Şantierului Naval Damen Galaţi a adăugat pe lista evenimentelor aniversare încă un moment de mare mândrie. Şantierul Naval Damen Galaţi a fost prezentat într-o amplă emisiune în direct difuzată de TVR Internaţional, canal al postului naţional de televiziune transmis în întreagă lume. Compania a fost invitat principal al emisiunii „Investiţi în România”, emisiune difuzată pe 06 noiembrie 2018.
La dezbatere au participat Rino Brugge, directorul general al Şantierului Naval Damen Galaţi, Paula Marinela Pirvanescu, ministru secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Ionuţ Pucheanu, primarul oraşului Galaţi. „Şantierul Naval Damen Galaţi este o facilitate de producţie specializată în construirea de nave foarte complexe şi sofisticate, produsele noastre fiind destinate ţărilor din întreagă lume. De la preluarea şantierului în 1999 de către Grupul olandez Damen, şantierul a livrat peste 400 de nave, motiv de mândrie pentru toţi navaliştii gălăţeni. Expertiză angajaţilor noştri, mulţi dintre ei lucrând în şantier din tată în fiu este asigurată şi prin intermediul centrului de formare profesională, un adevărat pol de excelenţă şi coagulare a celor mai înalte abilităţi necesare construirii navelor aflate în portofoliul de comenzi al companiei noastre”, a precizat Rino Brugge, care a mai precizat că: „Oamenii sunt cei care fac diferenţa şi cei care duc mai departe renumele şantierului gălăţean”, a continuat directorul general al Damen Galaţi.
La rândul sau, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, s-a declarat încrezător în crearea unui mediu de afaceri local prosper, bună colaborare cu Şantierul Naval Damen Galaţi fiind una de bun augur. Primarul a amintit în acest sens implicarea profundă a şantierului în viaţă comunităţii locale, în urmă cu doar câteva săptămâni Primăria municipiului Galaţiului semnând, în cadru oficial, un parteneriat cu Damen Galaţi pentru realizarea unor proiecte sociale în folosul gălăţenilor (Citeşte AICI).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu