"Sclavii iluziilor", de Gheorghe Marcu Recomandat

Marți, 03 Iulie 2018 15:59
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu ocazia Zilei Internaţionale Împotriva Drogurilor, marcată anual la sfârşitul lunii iunie, respectiv în ziua de 26 iunie, autorul gălăţean, Gheorghe Marcu, oferă gălăţenilor o carte în care relatează istorisiri ale unor persoane din Galaţi care au căzut pradă substanţelor interzise. Cartea, intitulată "Sclavii iluziilor", prezintă poveştile de viaţă ale unor gălăţeni care s-au confruntat cu dependenţa de droguri, precum şi drama, şi pericolul pe care le aduce acest miraj de plăcere, de multe ori letală, consumatorului.

"Suntem conştienţi că generaţiile tinere sunt extrem de diferite faţă de ceea ce erau acum zece ani, atât în ceea ce priveşte comportamentul, cât şi în privinţa mentalităţilor. În replică la toate acestea trebuie găsite noi strategii de abordare, atât în domeniul combaterii, dar, mai ales, în cel al reducerii consumului de droguri", spune autorul.

04Marcu site

Gheorghe Marcu şi-a desfăşurat activitatea în cadrul IPJ Galaţi între anii 1978 - 2005 şi în prezent, este pensionar MAI şi autor de cărţi.

Citeşte AICI şi "«Jurnalul unui poliţist», de Gheorghe Marcu"

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu