Showroom-ul miCasa, universul unui design interior de vis Recomandat

Marți, 18 Iunie 2019 14:20
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vara este sezonul schimbărilor, iar locuinţa noastră merită din când în când să capete un aer proaspăt, un nou aspect. De altfel, şi în cazul unei locuinţe noi, e normal ca designul interior să reflecte personalitatea proprietarului. Dar cum reuşeşti să-ţi pui ideile în practică, dacă nu cu ajutorul specialiştilor pe care nu îi găseşti aşa uşor dacă te duci să cumperi de la orice magazin. Unul dintre showroom-urile de amenajări interioare unde poţi găsi specialişti care te pot consilia, dar oferă şi cele mai bune produse pentru locuinţa ta, este miCasa din str. Brăilei, bl. PS13C, la Inelul de Rocadă (intersecţia Ultimul Leu).

"Serviciile şi produse de calitate, orientarea către client, creativitatea şi voinţa sunt atuurile care ne recomandă şi pentru care, avem încredere că şi pe viitor vom fi cea mai bună alegere pentru clienţii noştri. Noi oferim o gamă diversificată de finisaje decorative ale unor producători renumiţi precum: San Marco Galaţi, Giorgio Graesan, NovaColor, Oikos, astfel încât clienţii noştri să beneficieze de produse de cea mai înaltă calitate care să le înfrumuseţeze locuinţa", explică reprezentantul miCasa, Alex Mihai.

Înainte de orice trebuie să te asiguri că locuinţa ta are ferestrele potrivite La miCasa măsurătorile sunt gratuite, iar oferta pentru profilele Barrier nu poate fi trecută cu vederea. Ferestrele Barrier 70 sunt potrivite pentru lucrări de reabilitare termică, modernizare sau reamenajare şi sunt ferestre cu cea mai bună calitate pentru preţul plătit, ale căror performanţe depăşesc caracteristicile majorităţii profilelor din PVC, dintr-o generaţie anterioară. Dar la miCasa poţi găsi şi Barrier Garaj - elemente mobile pentru acces auto, precum şi Barrier uşi.

Aşadar, când ajungi în magazinul miCasa poţi începe deja să faci schimbările începând chiar cu uşa de la intrarea în locuinţa ta, căci aici găseşti o gamă rafinată de uşi metalice şi poţi continua cu uşile de interior căci oferta pentru uşile Porta Doors este irezistibilă. Următorul pas ce nu trebuie omis este parchetul şi covorul. Pentru parchet, nu trebuie să-şi faci griji. Tu alegi doar modelul şi culoarea, iar specialiştii de la miCasa ţi-l montează gratuit, astfel ca tu să ai timp să alegi dintr-o gamă variată de modele şi culori, mocheta sau covorul care va aduce culoare şi confort pardoselii tale. Şi pentru ca schimbările aduse căminului tău să aibă efectul scontat, trebuie ca iluminatul să fie potrivit pentru a pune în valoare interiorul, iar cele mai potrivite corpuri de ilumant tot la miCasa le găseşti.

Un alt element definitoriu al locuinţei tale este baia, locul unde te poţi relaxa cu o baie fierbinte sau un duş răcoros, după o zi stresantă. Iar la miCasa poţi alege căzi freestanding, dreptunghiulare sau cabine de duş, oferite la preţuri promoţionale astfel încât relaxarea ta să fie totală.

Accesează site-ului www.micasa.ro şi poţi admira şi comanda online toată gama de produse pentru casa ta.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu