Sistem central de monitorizare pentru pacienții COVID din Reanimarea Spitalului de Urgență (VIDEO) Recomandat

Miercuri, 29 Iulie 2020 15:58
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se poate de acum realiza o dublă monitorizare a pacienților care sunt internați la Reanimarea COVID a Spitalului de Urgenţă. Asta datorită unui aparat de ultimă generaţie, situat într-o incintă non-COVID, la care sunt cuplate toate monitoarele pacienților. Astfel, aceştia au parte de o mai bună supraveghere, dar vine în ajutor şi cadrelor medicale care, în aceste zile caniculare, închise în combinezoane, de abia mai fac faţă.

„În condiţiile în care afară sunt 40 de grade, iar înăuntru, în secţia ATI COVID, căldura este insuportabilă, am hotărât, împreună cu conducerea unităţii de ATI, doamna doctor Manole, am decis să cuplăm toate monitoarele de pe secţia ATI COVID la o unitate centrală pentru a putea fi monitorizaţi mai uşor pacienţii şi bineînţeles şi pentru a veni în ajutor personalului medical care este îmbrăcat în combinezoane, se mişcă foarte greu, iar în momentul în care apar momente critice legate de pacienţi, medicii să intervină cât mai prompt. Avem şapte pacienţi internaţi pe ATI COVID, iar în secţia ATI non-COVID avem cinci pacienţi suspecţi, în boxele special amenajate în secţia non-COVID“, a explicat Alina Dobrea, manager, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

De fapt vorbim despre o dublă monitorizare, cea din secție şi cea realizată cu ajuorul acestui nou aparat care a ajuns la Spitalul de Urgență Galați prin Ministerul Sănătăţii achiziționat prin Banca Mondială.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu