SP Ecosal: Puncte verzi de colectare destinate exclusiv persoanelor fizice, în Galaţi Recomandat

Marți, 30 August 2022 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Serviciul Public Ecosal Galaţi colecteză şi transportă deşeurile menajere şi asimilabile cu acestea generate, pe raza municipiului Galaţi, de populaţie, de agenţii economici şi instituţiile publice, în condiţii de protejare a mediului şi a sănătăţii publice, cu respectarea graficelor de lucru stabilite, cerinţele de reglementare şi ale clienţilor.
În Galaţi, există două puncte verzi, de colectare, administrate de Serviciul Public Ecosal, destinate în exclusivitate persoanelor fizice.
Punctele sunt situate după cum urmează: unul în Micro 13B – strada Drumul Viilor nr.1, celălalt pe stradă Etna nr.29, unde pot fi predate deşeuri reciclabile (ambalaje plastic, hârtie/carton, sticlă, metal), deşeuri electrice şi electronice (aparate electrocasnice, becuri, neoane), deşeuri voluminoase, deşeuri vegetale rezultate din întreţinerea grădinilor şi deşeuri de moloz rezultate din amenajarea locuinţelor în limita a 2 mc/an.
Deşeurile rezultate în urma amenajării locuinţei pot fi transportate la punctele menţionate anterior, iar în cazul în care persoana nu dispune de mijloc de transport poate suna în dispecerat la numărul de telefon 0236.312.282 şi putem oferi acest serviciu contracost.

Programul celor două puncte verzi este următorul:
1. Punct verde Micro 13B
Adresa: Str. Drumul Viilor nr.1
Program:
Luni – Sâmbătă ora 8.00 – 16.00
Duminică ora 8.00 – 12.00
2. Punct verde Etna
Adresa: Str. Etna nr.29
Program: Luni – Vineri ora 8.00 – 16.00

Important!
Este interzisă amestecarea deşeurilor.
Este interzisă abandonarea deşeurilor şi depozitarea acestora în afară spaţiilor special amenajate.
Pentru depunerea deşeurilor este necesară prezentarea unui document de identitate în vederea verificării cantităţilor maxime permise.

Prin colectarea separată a deşeurilor:
• Protejăm apa şi solul!
• Reducem poluarea aerului!
• Respectăm legislaţia în vigoare şi directivele europene!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu