Spectacol de apă pe aleea de la P-uri, după modernizare (FOTO) Recomandat

Marți, 07 Iunie 2022 09:30
Publicat în Comunitate

În această perioadă se lucrează la reamenajarea completă a aleii de la P-uri, care va avea o arhitectură modernă, potrivit edilului Ionuţ Pucheanu. "Acolo am prevăzut plantări de arbori, amenajarea de spaţii verzi şi a unui curs de apă, fântâni arteziene, paviment cu jeturi de apă, dar şi un sistem de drenare a apelor pluviale. Aleea va fi dotată cu mobilier urban modern şi un sistem de iluminat decorativ şi arhitectural", spune acesta.

Ionuţ Pucheanu menţionează că zona va completa astfel spaţiul de promenadă central, "după ce au fost modernizate zonele Spicu - Romarta, Potcoava de Aur, Piaţa Regală, strada Domnească (zona centrală), Parcul Mihai Eminescu şi Pasajul Dunărea, fiind aproape de final şi lucrările de modernizare din zona dintre Potcoava de Aur şi Trei Star".

Reamintim că lucrările de modernizare a aleii de la P-uri au început în luna februarie 2022, fiind derulate de Asocierea Tancrad SRL (lider de asociere), Lemacons SRL, şi ATU Consulting SRL în cadrul unui contract în valoare de 13 milioane de lei cu TVA şi trebuie să se încheie până la sfârşitul lunii aprilie a anului viitor.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos! ↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu