Strategia de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2021-2028, în dezbatere publică Recomandat

Vineri, 26 Martie 2021 14:48
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi informează că a fost pusă în dezbatere publică „Strategia de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2021-2028”. Documentul poate fi consultat public accesând următorul link: https://www.cjgalati.ro/images/stories/relatiipublice21/strateg-2021-2028.pdf.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act administrativ supus consultării publice pot fi transmise: prin poşta electronică, către adresa de e-mail: informatii@cjgalati.ro; la adresa poştală a Consiliului Judeţean Galaţi: municipiul Galaţi, str. Eroilor nr. 7, cod poştal 800.119; la Compartimentul Relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP, la sediul din strada Eroilor nr. 7 B, etaj 1, camera 3. Termenul limită până la care se pot înregistra propuneri este 04 aprilie 2021.

„Strategia de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2021-2028” a fost elaborată în cadrul proiectului „Capacitate administrativă ridicată prin investiţii integrate şi complementare”, finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

„Strategia de dezvoltare a judeţului Galaţi pentru perioada 2021-2028” este un instrument de planificare strategică pe termen mediu, cu aplicabilitate la nivelul comunelor, oraşelor şi municipiilor din judeţul Galaţi. Aprobarea acestei strategii este necesară pentru accesarea programelor cu finanţare europeană. Pentru realizarea acestei strategii de dezvoltare au fost organizate grupuri de lucru pe următoarele domenii: economie, dezvoltare socială, mediu, agricultură şi piscicultură, educaţie şi informare, sănătate, turism, cultură, agrement şi sport, precizează CJ Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu