Sute de bilete de tratament pentru pensionarii gălăţeni, în staţiuni din toată ţara Recomandat

Joi, 25 Iulie 2019 13:04
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Judeţeană de Pensii Galaţi îi informează pe pensionarii gălăţeni că pentru seria X de tratament balnear, din data de 03 august 2019, Casa Naţională de Pensii Publice a repartizat instituţiei gălăţene un număr total de 412 de bilete de tratament balnear. Seriile de plecare sunt în data de 03, 04, 05 şi 06 august 2019.

Cele mai multe bilete de tratament alocate sunt pentru tratamentul privind afecţiunea reumatismală. Aici au fost repartizate 270 bilete de tratament, dintre care 141 de bilete pentru staţiunea Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata pentru această afecţiune sunt Amara (19 bilete), Nicolina (2 bilete), Pucioasa (2 bilete), Sărata Monteoru (12 bilete), Bălţăteşti (2 bilete), Eforie Nord (13 bilete), Costineşti (2 bilete), Felix (14 bilete), Geoagiu Băi (4 bilete), Herculane (18 bilete), Mangalia (10 bilete), Neptun (6 bilete), Saturn (21 de bilete), 1 Mai (2 bilete) şi Techirghiol (2 bilete).

De asemenea, pentru afecţiune cardio-vasculară, pensionarii gălăţenii pot opta pentru staţiunile Covasna (33 de bilete), Tuşnad (8 bilete), Buziaş (4 bilete) şi Vatra Dornei (22 bilete), pentru afecţiune digestivă, staţiunile Căciulata (22 de bilete) şi Olăneşti (18 bilete), pentru afecţiune digestiv-respiratorie, Slănic Moldova (11 bilete), pentru afecţiune ginecologie-reumatologie, Sovata (4 bilete), pentru afecţiune reumatismal-respiratorie, Slănic Prahova (12 bilete) şi Târgu Ocna (6 bilete), iar pentru afecţiune nevroză, Sinaia (2 bilete).

Pensionarii gălăţeni care doresc să intre în posesia biletelor disponibile trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie din care să rezulte numele staţiunii recomandate pentru efectuarea tratamentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu