Taberele de grup în străinătate, cea mai economică opțiune în materie de tabere internaționale Recomandat

Luni, 08 Aprilie 2019 11:23
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toți părinții sunt preocupați de educația copilului și își doresc să îi ofere activitățile extracurriculare necesare pentru a se dezvolta armonios și pentru a deveni un adult de succes și împlinit. Și cum globalizarea a deschis calea spre mobilitatea internațională și în domeniul educațional, părinții au tot mai mult opțiuni pentru dezvoltarea copiilor.

Cel mai potrivit moment pentru a-i completa educația copilului cu experiența internațională, atât de necesară vremurile noastre, este vara, care demult nu mai este considerată un timp pierdut, ci poate fi fructificată cu o tabără educațională internațională (EduTabără). O asemenea experiență, pe lângă componenta academică, este varianta ideală de a experimenta activități și sporturi noi, de a învăța o limbă străină cu profesori nativi, de responsabilizare și, mai ales, de distracție și călătorii.

Cadrul relaxant dintr-o astfel de EduTabără este unul propice învățării, care îmbină perfect cursurile de limbi străine cu vizitele culturale și distracția, prin jocuri de rol, lucru în echipă și excursii. Aceasta este o metodă modernă și eficientă de dezvoltare personală, prin care copiii au ocazia de a experimenta viața de elev într-o școală sau universitate de prestigiu.

Astfel de experiențe sprijină copiii să își dezvolte cunoștințele, abilitățile sociale, de comunicare și încrederea în sine, să își descopere anumite talente și să se adapteze la diverse situații. Faptul că sunt departe de părinți îi responsabilizează și îi învață să ia decizii pe cont propriu, sprijinind dezvoltarea spiritului de independență, într-un mediu supravegheat și sigur. O tabără educațională, internațională este o vacanță de neuitat, într-un mediu multinațional și multicultural, alături de viitori prieteni din întreaga lume.

Însoțitor permanent din România în taberele internaționale de grup

Taberele internaționale reprezintă un pas major în dezvoltarea independenței copilului și pot naște emoții, atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. În cazul copiilor aflați la prima experiență departe de părinți, taberele internaționale de grup sunt varianta ideală, de tranziție, înainte de taberele individuale.

Citește mai multe detalii despre EDUTABERE de grup -  aici.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu