Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ reia reprezentaţiile în acest weekend Recomandat

Joi, 28 Ianuarie 2021 09:34
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini“ din Galaţi reia reprezentaţiile în acest weekend. Teatrul redeschide Sala Mare cu spectacolul MaMe în dublă reprezentaţie, sâmbătă şi duminică, 30 şi 31 ianuarie 2021, de la ora 19.00. Biletele au fost puse în vânzare online şi la casa de bilete a teatrului.

„Un spectacol pe care cronicarii l-au numit «viu, autentic» (Nona Rapotan, Bookhub), «tulburător şi plin de emoţie» (Gabriela Lupu, Adevărul), «o declaraţie intimă şi asumată de dragoste pentru toate mamele din lume» (Elena Coman, Amfiteatru), MaMe este o creaţie colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuţie şi pe relaţiile acestora cu mamele din viaţa reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu ştia nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrâneţe şi ceea ce ne uneşte pe toţi când auzim sau pronunţăm cuvântul mama“, se arată într-un comunicat al teatrului.

Spectacolul durează o oră şi jumătate şi este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 12 ani.

În prezent, Teatrul Dramatic scoate la vânzare 96 de locuri pentru fiecare reprezentaţie, adică 30% din capacitatea sălii de spectacole, iar locurile sunt distanţate, în conformitate cu normativele în vigoare.

„Sala este decontaminată zilnic cu dispozitive de dezinfecţie cu lumină ultravioletă UV-C certificate DEKRA. Spectatorii sunt termoscanaţi înainte de intrarea în Foaierul Sălii Mari de Spectacole. Acelora care înregistrează temperaturi mai mari de 37,3 grade Celsius nu li se permite accesul în interior şi li se rambursează contravaloarea biletelor achiziţionate. Spectatorii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie de la intrarea în Foaier şi până la ieşirea de la spectacol şi să păstreze distanţa fizică faţă de ceilalţi în toate spaţiile comune. Spectatorii trebuie să-şi dezinfecteze mâinile la intrarea în Foaier şi să respecte culoarele de acces şi de evacuare, precum şi aşezarea în sală“, se mai arată în comunicatul citat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu