Transurb: La fiecare 24 de ore, toate mijloacele de transport public sunt dezinfectate cu o soluţie profesională (FOTO) Recomandat

Miercuri, 26 Februarie 2020 15:17
Publicat în Comunitate

Societatea de transport public local, Transurb S.A. Galaţi, informează călătorii că, având în vedere măsurile pentru prevenirea apariţiei cazurilor de îmbolnăvire cu noul virus gripal (coronavirus) iniţiate de Primăria municipiului Galaţi, în urma întrunirii Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, societatea acţionează pentru prevenirea răspândirii virusurilor transmisibile pe cale respiratorie. „Toate mijloacele de transport public sunt dezinfectate cu o soluţie profesională, procedură ce este repetată la fiecare 24 de ore. În fiecare noapte, după retragerea în autobază, mijloacele de transport public sunt igienizate şi dezinfectate prin pulverizarea suprafeţelor sau aerosolizare cu soluţie profesională (Bionet A15, folosit şi în spitale/săli de operaţie), iar conform indicaţiilor tehnice, procedura se realizează în spaţiu închis, după care substanţa este lăsată să acţioneze timp de cel puţin 15 minute“, se arată într-un comunicat al Transurb.

De asemenea, societatea a luat măsuri de prevenire a îmbolnăvirii conducătorilor auto, acestora fiindu-le puse la dispoziţie soluţii antibacteriene pentru mâini şi măşti medicinale de protecţie. „Îi asigurăm pe călători că societatea locală de transport ia toate măsurile asigurării unor condiţii de igienă conform normelor. Recomandarea specialiştilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusuri gripale este spălatul cât mai des al mâinilor cu apă şi săpun, sau cu soluţie dezinfectantă. Vă informăm că simptomele în cazul coronavirusului sunt febră, tuse şi dificultăţi în respiraţie“, se mai arată în comunicatul citat.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu