Trei comedii savuroase, în acest weekend, la Dramatic Recomandat

Joi, 21 Noiembrie 2019 12:09
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi îi invită pe gălăţeni la trei comedii savuroase în acest sfârşit de săptămână. Astfel, vineri, 22 noiembrie 2019, la ora 19.00, este programat spectacolul „Trei graţii”, după Valentin Krasnogorov, în regia lui Eugen Făt. În distribuţie: Liliana Lupan, Svetlana Friptu, Carmen Albu şi Dan Căpăţână. Un spectacol iubit de publicul feminin, „Trei graţii” este o comedie plină de sensibilitate ce le are în centru pe trei prietene de-o viaţă care vor să cucerească un bărbat, într-o încercare înduioşătoare de a-şi reafirma feminitatea şi de a-şi găsi fericirea. Spectacolul durează o oră şi jumătate şi nu are pauză. Această reprezentaţie este sold out.

Apoi, sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic din Galaţi se joacă spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, de William Shakespeare, în montarea lui Ion Sapdaru. În distribuţie: Oana Preda, Cristian Gheorghe, Oana Mogoş, Lucian Pînzaru, Ciprian Braşoveanu, Florin Toma, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Gheorghe V. Gheorghe, Carmen Albu, Ana Maria Ciucanu, Ionuţ Moldoveanu, Răzvan Clopoţel, Ştefan Forir, Vlad Ajder, Vasile Dănilă, George Breabăn, Bogdan Culeaşcă, Virgil Tăbuş, Flavia Călin, Mihaela Lecca-Gorea, Cristina Uja-Neagu, Elena Ghinea şi Ion Anghel. O comedie clasică despre tacticile lui Petruchio de a o îmblânzi pe „scorpia” Katarina, „Îmblânzirea scorpiei” este un spectacol care ne amuză şi ne permite să observăm în ce măsură s-au schimbat rolurile femeii şi bărbatului în familie şi în societate. Spectacolul durează o oră şi 50 de minute şi nu are pauză.

Iar duminică, 24 noiembrie 2019, la ora 19.00, publicul este aşteptat la „Salba Dracului”, după Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija. În distribuţie: Florin Toma, Petronela Buda, Lucian Pînzaru, Ciprian Braşoveanu, Radu Horghidan, Vlad Ajder, Vlad Volf, Ştefan Forir, Oana Mogoş, Flavia Călin, Elena Anghel, Ionuţ Moldoveanu, Oana Preda şi Răzvan Clopoţel. Spectacol selectat la Festivalul Naţional de Teatru, „Salba Dracului” este o comedie moldovenească în care întâlneşti personaje familiare pe care le îndrăgeşti pe loc şi te amuzi împreună cu ele de apucături de care noi, românii, încă nu am scăpat. Acest spectacol durează o oră şi 50 de minute, nu are pauză şi este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani.

Biletele la cele două reprezentaţii de sâmbătă şi duminică pot fi achiziţionate online de pe bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu