Unde poți cumpăra un costum de mire potrivit pentru nunta ta? Recomandat

Marți, 11 Septembrie 2018 10:16
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vrei să te căsătorești și nu știi de unde să cumperi costumul de mire, pentru acest moment deosebit al vieții tale? Ai mai multe variante, dar desigur trebuie să decizi de unde cumperi ținuta pentru nunta ta, în funcție de buget.

Poți cumpăra un costum de brand, de la o casă de modă.

Trebuie să te informezi, să afli tendințele, să studiezi cele mai renumite reviste de lifestyle, care prezintă colecții noi de costume de mire pentru nuntă. Ai varianta de a cumpăra un costum de mire de la un brand care te va impresiona dar vei plăti o sumă mai mare de bani, sau poți alege un costum de brand din România, cum este Filip Cezar, care are costume de ocazie, costume de ceremonie sau pentru nunți, în tendințele modei.

Dacă totuși vrei un costum la modă, care să fie creat de un brand internațional, poți vedea cele mai mari magazine din lume, toate brand-urile au site-uri online. Unele branduri și-au deschis magazine și la noi în țară, este vorba de magazine monobrand. Un exemplu este Canali, care este unul dintre cele mai apreciate și populare branduri de modă pentru bărbați din lume.

IMG 3

Exemple de branduri internaționale sunt:

  • Canali – Sunt cele mai apreciate costume tuxedo din lume.
  • Brioni – Brand italian de lux care produce costume de ceremonie pentru bărbați de o calitate exraordinară. Se remarcă prin costumele personalizate.
  • Prada – Acest brand este preferat de David Backham și Brad Pitt.
  • Scabal – Sunt costume tuxedo, costume de nuntă clasice.
  • Kiton – Acestea se remacă prin costume din țesături de lână și cașmir de cea mai bună calitate.
  • Zegna – La acest brand costumele de ocazie pentru bărbați sunt apreciate în întreaga lume.

Un costum vintage poate fi interesant.

Dacă vrei un costum inspirat din anii 50, poți închiria un costum de mire care se încadrează în această perioadă. În acest fel nu plătești prea mulți bani și în plus vei avea un stil rafinat, vintage, care va fi admirat de invitați. Este suficient să-ți amintești de filmele cu Cary Grant și să îți imaginezi cam ce farmec îți va crea un costum vintage la nunta ta.

Croiala acestor costume este una specială, la fel și accesoriile folosite. Desigur contează și culoarea materialelor, calitatea acestora (ex. stofă, catifea), nu doar modelul. Cu cât culoarea este mai interesantă cu atât acest stil va fi mai mult admirat. Nu trebuie să lipsească ceasul, acesta trebuie să fie un model deosebit, pentru că în anii 50, acest accesoriu era o bijuterie, un simbol al eleganței.

IMG 2

Vrei un costum ieftin? Alege un costum elegant de pe eBay sau din magazinele online

Sunt mii de site-uri în întreaga lume pe care poți cumpăra costume de ceremonie, costume pentru afaceri, costume de mire pentru nuntă. Câteva variante de site-uri pe care găsești foarte multe modele de costume elegante pentru bărbați sunt: eBay, Amazon, AliExpress, Uniglo, Domino, UncommonGoogs, Zazzle și altele.

Pe Amazon sunt articole de îmbrăcăminte pentru bărbați care se pot achiziționa foarte ușor. Aici sunt numeroase brand-uri care își vând produsele și astfel oferta este foarte variată.

Dacă vrei anumite accesorii sau bijuterii, cel mai bun site este AliExpress. Aici există o gamă variată de produse care se vând în toată lumea. În ceea ce privește accesoriile, acestea sunt într-o gamă foarte mare, surprinzătoare.

Pe eBay ai posibilitatea de a găsi multe produse de îmbrăcăminte pe care ți le dorești. Când vine vorba de cumpărarea produselor de îmbrăcăminte, o variantă excelentă este cea online, pe Internet. În magazinele care comercializează produse pe Internet ai mai multe opțiuni pentru a găsi cu adevărat produsul perfect pentru tine. Mii de creatori și designeri din întreaga lume își vând produsele pe eBay.

Cele mai cumpărate costume de mire în 2018 sunt acelea făcute la comandă. Costumul de mire pentru nuntă poate fi un ansamblu tradițional adecvat, sau chiar un costum elegant pentru afaceri, care are un sacou deosebit și pantalonii potriviți acestuia. Costumul poate fi din trei piese: sacou, vestă și pantaloni. Se poate folosi cravata standard sau papionul elegant și desigur pantofii potriviți, clasici, din piele. Culorile cele mai elegante sunt albastru, gri, bej, negru, grena, verde.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu