Universitatea Danubius din Galaţi, premiantă la Gala Fondurilor Structurale

 
Sâmbătă, 23 Decembrie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group au organizat, la Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Galei Fondurilor Structurale. Gala este parte a campaniei "Succesul e... MOLIPSITOR!" un proces interactiv de descoperire, împărtăşire şi apreciere a bunelor practici şi a impactului generat de proiectele finanţate din fondurile europene.
"Salut în mod deosebit beneficiarii, persoane care s-au dedicat, au muncit şi, în ciuda birocraţiei şi a obstacolelor, au reuşit, prin proiectele lor, să îmbunătăţească viaţa de zi cu zi a oamenilor", cu aceste cuvinte a întâmpinat doamna Corina Creţu, comisar european pentru politică regională, participanţii la cea de-a doua ediţie a Galei Fondurilor Structurale.
"Pentru 2018, obiectivul nostru, ca minister, este de a lansa toate liniile de finanţare pentru a da posibilitatea cât mai multor beneficiari ca până în 2023 să implementeze şi să finalizeze cu succes proiectele pe care şi le doresc", a precizat domnul Marius Nica, ministru delegat pentru fonduri europene, în deschiderea evenimentului.
Cele 129 de proiecte înscrise au fost evaluate de un juriu format din profesionişti şi personalităţi din fiecare dintre cele 8 domenii ale Galei Fondurilor Structurale. La fiecare secţiune au fost acordate câte 3 premii, marii câştigători fiind răsplătiţi şi cu o vizită de studiu la Bruxelles, la Comisia Europeană, oferită de Reprezentanţa Comisiei Europene în România. De asemenea, au fost acordate şi premii speciale de către partenerii evenimentului.
Printre câştigătorii celei de-a doua ediţii a Galei Fondurilor Structurale se numără şi Universitatea Danubius din Galaţi, care a obţinut premiul al III-lea în secţiunea "Şcoala face omul OM", secţiune dedicată proiectelor din domeniul educaţiei şi formării profesionale, cu proiectul "Dezvoltarea sistemului european de management al calificărilor universitare şi valorificarea competenţelor informale – "UNI4-4"".

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu