Zeci de studenţi din Galaţi, Iaşi, Bucureşti şi Cluj, angajaţi cu drepturi depline ai Combinatului (FOTO) Recomandat

Marți, 16 Iulie 2019 12:03
Publicat în Comunitate

56 de studenţi provenind din centrele universitare Galaţi, Iaşi, Bucureşti şi Cluj au fost selectaţi şi vor participa la Şcoala de Vară a Combinatului Siderurgic, aflată la cea de a opta ediţie, a anunţat Liberty Galaţi.

Astfel, în următoarele două luni şi jumătate, studenţii vor lucra alături de mentori, experţi ai Combinatului, la proiecte concrete care să rezolve probleme tehnice sau organizatorice din cadrul companiei. Studenţii vor beneficia şi de sesiuni de pregătire care să le dezvolte abilităţile de comunicare, tehnicile de prezentare, dar şi la team building-uri în care îşi vor consolida rolul în echipele din care fac parte. Pe perioada programului, studenţii devin angajaţi cu drepturi depline ai Combinatului.

"De la an la an, remarc o participare tot mai numeroasă a studenţilor noştri. Îi felicit că au ales să se dezvolte profesional, şi nu doar teoretic, prin activităţi practice, prin parcurgerea fluxului de producţie, ceea ce le va întregi expertiza tehnică. Remarc că albastru este, acum, culoarea comună a Combinatului şi Universităţii, ceea ce semnifică seriozitate, responsabilitate şi profesionalism", a spus Gelu Gurguiatu, Decanul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi.

Până în prezent, aproape 300 de studenţi au absolvit Şcoala de Vară, unii dintre aceştia devenind angajaţi ai Combinatului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu