Zona de picnic de la Gârboavele, amenajată de URSUS BREWERIES

Marți, 30 Iulie 2019 17:30
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de marţi, 30 iulie 2019, un parteneriat între Consiliul Judeţean Galaţi şi URSUS BREWERIES S.A., în vederea desfăşurării unui program de renovare/amenajare şi redare în folosul comunităţilor locale ale unor zone de picnic/agrement, prin realizarea unei zone de relaxare dotată cu elemente de mobilier urban în Pădurea Gârboavele.

În luna iunie 2019, URSUS BREWERIES S.A., deţinător şi al brandului Ciucaş, care este cel mai mare jucător de pe piaţa berii din România, a demarat un amplu proiect naţional ce vizează renovarea sau amenajarea unor zone de picnic şi relaxare, în care turiştii să găsească toate elementele necesare petrecerii în natură a unui timp agreabil. Proiectul a demarat cu reabilitarea a două zone din Braşov şi a continuat cu amenajarea unei zone de picnic în Judeţul Prahova, respectiv Valea Doftanei.

Ce se va face la Gârboavele

Amenajarea va începe cu amplasarea unei porţi de lemn care să marcheze intrarea în zona de agrement, cu logo Ciucaş ataşat, dar şi montarea unui totem de lemn cu săgeţi direcţionale către zonele amplasate în locaţie, marcat şi acesta cu logo Ciucaş. Vor fi amplasate panouri de lemn cu indicaţii de respectare a normelor legale in vigoare, a normelor cetăţeneşti şi de conduită în interiorul spaţiului, marcate cu logo Ciucaş, darvor fi puse şi 23 de grătare din tablă de oţel de 6mm cu grătar rabatabil, inscripţionate cu logo Ciucaş, cu dimensiunile zonei de grill de 60x60 cm. De asemenea, se va proceda la mascarea şi delimitarea zonei de toalete prin confecţionarea şi amplasarea unui paravan din şipci de lemn. În plus, se vor monta 3 foişoare cu câte un set de mobilier constând în masă şi 2 bănci, din lemn de răşinoase, marcate cu logo Ciucaş şi vor fi amplasate încă 15 seturi de mobilier constând în masă şi 2 bănci pe set, neacoperite. De asemenea, vor fi recondiţionate 11 foişoare deja existente, dar şi 16 seturi de mobilier (mese şi bănci). Se vizează înlocuirea tuturor elementelor din
metal cu unele similare, de lemn.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu