Cum depui si cum retragi bani de la Betano Recomandat

Vineri, 24 Septembrie 2021 15:58
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi pentru a depune sau a retrage bani din contul tău Betano nu îţi trebuie prea mari cunoştinţe, pot apărea mici dificultăţi în special la cei care încă nu sunt atât de familiarizaţi cu tehnologia. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol vom vori despre cum depui şi cum retragi bani de la Betano, un proces extrem de simplu conform site-urilor de recenzii și pareri Betano. Totodată, vom stabili şi care sunt sumele minime pentru depunere şi sumele minime pentru retragere.

Depunere minimă şi cum depui la Betano

Odată ce ai terminat procedura de înregistrare şi de deschidere a unui cont la agenţia de pariuri sportive Betano, nu îţi mai rămâne nimic altceva de făcut decât să faci o depunere minimă pentru a putea începe să pariezi online, direct din confortul propriei locuinţe.

Pentru a putea depunde, odată conectat pe platforma celor de la Betano, în partea dreaptă a site-ului vei găsi scris cu portocaliu “Depunere”, iar odată făcut click acolo îţi vor fi afişate posibilităţile de depunere şi depunerea minimă, după cum urmează: pentru un card de credit sau de debit, depunerea minimă este de 20 de lei, fiind percepută şi o taxă în valoare de 2%; prin Skrill depunerea minimă este de 20 de lei, la fel, taxa fiind de 2%; prin Neteller se solicită o depunere minimă de 40 de lei, dar şi o taxă de 2%; prin Paysafecard depunerea minimă este de 20 de lei, fiind percepută şi o taxă de 2%.

Pentru a putea face o depunere la Betano, trebuie să selectezi una din metodele disponibile de plată şi să urmăreşti fiecare pas.

Să luăm drept exemplu depunerea printr-un card de credit sau de debit. În cazul în care vrei să efectuezi o primă depunere prin cartul tău de credit sau de debit, trebuie doar să faci click pe această metoă de depunere, după care să faci click pe “Adaugă card nou”. Îţi va fi deschis  un nou tab unde va trebui să completezi toate datele cardului, exact aşa cum ele sunt scrise pe card. Odată finalizată introducerea datelor, trebuie doar să faci click pe “Finalizează” iar contul tău a fost încărcat cu suma solicitată de tine.

O altă metodă de depunere extrem de folosită este cea prin Paysafecard. Dacă vrei să faci o astfel de depunere, trebuie doară să selectezi  cât vrei să depui, apoi să faci click pe “Depuere” şi vei fi transferat către site-ul celor de la Paysafecard unde vei fi nevoit să te autentifici şi să confirmi tranzacţia către Betano.

Cum retragi de la Betano?

Posibilităţile de retragere de la Betano sunt multiple, însă trebuie să reţii faptul că poţi retrage doar prin metoda prin care ai depus ultima oară. Aşadar, dacă ultima ta depunere a fost efectuată prin cardul de debit, tot prin acesta vei putea şi retrage.

Indiferent de metoda de retragere pe care o vei alege, pentru a putea retrage de la Betano, vei avea nevoie de 120 de lei, aceasta fiind suma de la care poţi retrage. Singura excepţie este constituită de retragerile prin transfer bancar, aici putând să retragi orice sumă.

Retragerile se efectuează destul de rapid, dacă vorbim de retragerile prin Skrill sau Neteller care sunt realizate în doar o zi, pe când o retragere prin transfer bancar are termen de maximum 3 zile lcrătoare, aşadar, retragerile se efectuează destul de rapid.

Pentru a putea retrage de la Betano trebuie să te autentifici în contul tău de pe platforma Betano, să faci click pe “Contul Meu”, apoi pe “Tranzacţii”, iar în final pe “Retragere”. Acolo alegi metoda de retragere după care urmezi paşii aferenţi fiecărei metode.

Trebuie să reţii faptul că poţi să retragi doar dacă ţi-ai verificat contul!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu