Electricitate, gaz şi servicii tehnice cu un singur contract şi o singură factură, cu valoare fixă lunară Recomandat

Joi, 10 Mai 2018 11:13
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acesta este primul pachet integrat constând în furnizarea de electricitate, gaze naturale şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinţei (verificări şi revizii tehnice ale instalaţiei de gaze naturale şi centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract. Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu o regularizare financiară o singură dată, anual. Clienţii au posibilitatea de a alege oferta de preţ cu valabilitate de 12 sau 24 de luni, printr-un proces de contractare simplu, în trei paşi, pe site-ul engie.ro.
ENGIE One se adresează clienţilor şi non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vâlcea şi Vrancea.
”Experienţa clientului cu brandul este un diferenţiator cheie pe o piaţă a energiei tot mai dinamică şi concurenţială. De aceea, prin lansarea produsului ENGIE One răspundem aşteptărilor clienţilor de simplitate – prin contractarea online a unui pachet integrat de energie – şi de predictibilitate asupra costurilor. Numele ofertei este sugestiv, sintetizează atributele produsului, precum şi poziţionarea companiei pe piaţa de energie”, declară Eric Stab, Preşedinte Director General al ENGIE Romania.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu