Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru persoane juridice, la a treia sesiune Recomandat

Vineri, 01 Aprilie 2022 11:44
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat că, vineri, 01 aprilie 2022, începând cu ora 10.00, a început a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru persoane juridice.
”Începând de la 1 aprilie, ora 10.00, se desfăşoară a treia sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus - persoane juridice”, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.
Bugetul alocat acestei etape este de 17.500.000 lei pentru Rabla Clasic şi 26.500.000 lei pentru Rabla Plus. Guvernul a aprobat, miercuri, bugetul Fondului de Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu.
"Practic, vom continua programele deja consacrate şi mult-aşteptate de români, şi anume Rabla, Casa Verde şi Rabla pentru Electrocasnice", a arătat premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern, menţionând că se vor lansa sesiuni noi din programele care vizează sistemele fotovoltaice, transportul public electric, infrastructura verde şi gestionarea deşeurilor. Unele dintre aceste programe vor avea bugete suplimentate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu