100 de bănci noi aşteaptă soarele ca să fie montate în parcurile gălăţene

 
Miercuri, 14 Februarie 2018 16:38
Publicat în Eveniment

Biroul de Presă al Primărie Galaţi anunţă că o primă comandă de 100 de bănci noi a sosit deja. Mobilierul urban nou se află în depozitul societăţii Gospodărire Urbană urmând a fi montat în momentul în care vremea va permite acest lucru. Băncile noi vor fi instalate în mod special în parcurile din Galaţi, dar şi în alte zone intens circulate, unde sunt necesare.
Mulţi cetăţeni reclamă faptul că unele bănci dispar, în mod deosebit din interiorul cartierelor. ”Vă asigur că băncile pe care le ridicăm din anumite zone nu dispar nicăieri şi nici nu stau aruncate în cine ştie ce depozit al Primăriei. Cele mai multe se află in atelierul societăţii Gospodărire Urbană, unde au ajuns în stare deteriorată şi se recondiţionează", declară primarul Ionuţ Pucheanu.
Potrivit municipalităţii, o parte dintre băncile ridicate din cartiere au fost duse în zone de promenadă sau intens circulate, parcuri, sau chiar au fost montate pe aliniamentul stradal. Altele au fost ridicate în urma sesizărilor cetăţenilor privind deranjul liniştii publice. ”Aşa cum am spus în mai multe situaţii, acolo unde este necesar, le înlocuim cu piese noi, însă acolo unde este posibil le reparăm pentru a nu face risipă de bani publici. Ar trebui să începem cu toţii să ne iubim mai mult oraşul şi să avem mai multă grijă de mobilierul urban”, precizează Pucheanu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu