30 de angajați ai Primăriei Galați infectați cu SARS-CoV-2 Recomandat

Miercuri, 25 Noiembrie 2020 16:36
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

30 de angajati ai Primăriei municipiului Galați sunt infectaţi cu SARS-CoV-2. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt asimptomatici şi starea lor de sănătate este bună, dar încă se mai desfăşoară anchete epidemiologice. S-au luat şi măsuri pentru evitarea răspândirii infectării, aşa că relațiile cu publicul sunt deocamdată suspendate în varianta faţă în faţă, așa cum cotidianul nostru a relatat în articolul „Primăria Galaţi îşi suspendă activitatea cu publicul“.

„Pentru a preveni răspândirea infectării cu noul coronavirus, având în vedere că mai mulţi colegi de ai noştri, salariaţi, au fost confirmaţi ca fiind infectaţi, s-a decis suspendarea activităţii de relaţii cu publicul pentru următoarele două săptămâni. Solicitările oamenilor, sesizarile pot fi în continuare transmise în format electronic şi facem menţiunea că e posibil să apară ceva întârzieri în procesarea acestor documente. Colegii confirmaţi se află în izolare la domiciliu, cei mai mulţi sunt asimptomatici. Sunt trei compartimente din Primăria Galaţi unde în acest moment activitatea este suspendată ca urmare a apariţiei confirmării unor cazuri, ceilalţi colegi au intrat în izolare la domiciliu. În jur de 30 de persoane sunt confirmate a avea boala, anchetele continuă“, a precizat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galați monitorizează noul focar apărut în ultimele zile. „În cadrul Primăriei Galaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus mai mulţi angajaţi din acelaşi serviciu. S-au identificat persoanele angajate contacte ale acestor salariaţi, toţi sunt plasaţi în izolare sau în carantină la domiciliu, biroul respectiv a fost dezinfectat și urmează finalizarea anchetelor epidemiologice“, a declarat Ani Nistor, purtătorul de cuvânt al DSP Galați.

Sesizările şi solicitările pot fi depuse în continuare în format electronic pe sesizari@primariagalati.ro și https://cu.primariagalati.ro/Urbanism/#, cu menţiunea că pot apărea întârzieri în procesarea documentelor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu