35 de percheziţii în Galaţi, Bucureşti, Vaslui şi Brăila

Joi, 20 Martie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii DIICOT Galaţi şi poliţiştii de frontieră din Galaţi, Brăila, Vaslui şi Iaşi au făcut numai puţin de 35 de percheziţii la traficanţii de ţigări. Cele 35 de perchezitii domiciliare sunt făcute pe raza municipiului Bucuresti şi a judeţelor Galaţi, Brăila şi Vaslui. Percheziţii au început de miercuri dimineaţă, procurorii şi poliţiştii declanşând o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.
„Sunt în desfăşurare 35 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţelor Galaţi, Brăila, Vaslui şi municipiul Bucureşti la care participă poliţisti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul inspectoratelor de jandarmi din Galaţi şi Brăila, fiind puse în aplicare mai multe mandate de aducere la audieri. Procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi procedează la audierea unui număr de 38 persoane, urmând ca faţă de învinuiţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Activitatea de documentare a fost desfăşurată cu sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă - Serviciile de Informaţii şi Protecţie Internă Galaţi şi Brăila”, a precizat ieri cms. Ion Irimia, Poliţia de Frontieră Galaţi.
Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu