5 maşini incendiate, în spatele unui bloc de pe str. Brăilei Recomandat

Marți, 12 Octombrie 2021 23:36
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cinci autoturisme parcate în spate blocului BR5, de pe str. Brăilei, din municipiul Galaţi au fost cuprinse de flăcări, în această seară. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Flăcările şi scânteile produse de incendiu au urcat până la etajul 5 şi mai mulţi locatari au ieşit speriaţi din apartamente. ”Nici nu am putut să văd pe geam ce este afară. Erau pocnituri, bubuituri, iar fumul şi flăcările urcau până la etajul 5. Maşina mea era lângă cea de la care a pornit focul. Cred că de la un scurt circuit”, a spus unul dntre şoferii păgubiţi. 

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale cu apă şi apumă şi au stins focul, dar cauza incendiului este încă incertă. ”La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la 4 autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat al 5 lea autotrism (e ars rău pe lateral, nu e total salvat) şi din primele informaţii se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare ca incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt”, a precizat lt col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi. 

Se fac cercetări atât de poliţie, cât şi de pompieri, urmând să se stabilească posibila cauză a incendiului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu