6.000 de grame de tutun aromat pentru narghilea, descoperite de poliţiştii de frontieră gălăţeni Recomandat

Marți, 05 Ianuarie 2021 13:13
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul unei misiuni specifice, au descoperit şi confiscat 6.000 de grame de tutun aromat pentru narghilea în valoare de peste 2.500 de lei.

„În data de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Măstăcani - judeţul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care colegii noştri au descoperit în portbagaj şase pachete cu tutun aromat pentru narghilea, în greutate totală de 6.000 de grame. Persoana în cauză a declarat că intenţiona să comercializeze pachetele cu tutun pentru narghilea pe raza municipiului Galaţi, pentru a obţine venituri suplimentare“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a întregii cantităţi de bunuri, în valoare totală de 2.520 de lei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu