67 de percheziţii şi 43 de mandate de aducere. Fraudare de proporţii în Sănătate la Galaţi

Joi, 01 Februarie 2018 18:15
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, în colaborare cu cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au pus în executare 67 mandate de percheziţie şi 43 mandate de aducere, într-un dosar penal privind fraudarea sistemului asigurărilor de sănătate.

În această dimineaţă, 120 de poliţişti gălăţeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au efectuat 67 percheziţii domiciliare într-un dosar penal, în care mai multe persoane sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică şi fals material în înscrisuri oficiale, prejudiciul ridicându-se la suma de aproximativ 1.400.000 lei.

Percheziţiile au vizat ridicarea de sisteme informatice, documente, bunuri şi alte valori, în vederea probării activităţii infracţionale. În acelaşi dosar, poliţiştii au pus în executare 43 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul I.P.J. Galaţi, pentru audieri. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu