A "furat" identitatea vecinului ca să scape de amendă Recomandat

Vineri, 18 Septembrie 2020 16:45
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Este vorba despre un gălăţean care a dat datele de identificare ale vecinului, în speranţa că nu va fi amendat. Asta, în momentul în care a fost surprins de jandarmi că deranjează liniştea locatarilor unui bloc.

„La ora 01:00, patrula de jandarmerie a observat la scara unui bloc, situat în cartierul Micro 19, doi tineri care consumau alcool, iar la vederea oamenilor legii au aruncat sticlele de băutură în grădina blocului şi au încercat să plece. Jandarmii au trecut la legitimarea acestora, însă unul dintre tineri a furnizat datele de identificare ale unui vecin de bloc, apropiat de vârstă cu el, în speranţa că acestea nu vor fi verificate. După stabilirea identităţii reale, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei pentru refuz de legitimare şi consum de băuturi alcoolice. La rândul său, persoana care îl însoţea a fost sancţionată cu avertisment“, a precizat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

De la începutul anului, jandarmii s-au întâlnit cu două astfel de situaţii când persoanele legitimate au încercat să dea date de identificare a unor cunoscuţi. În fiecare caz, persoanelor respective li s-a aflat identitatea reală, iar acestea au fost sancţionate conform prevederilor legale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu