Accident cu 3 răniţi pe Coşbuc Recomandat

Joi, 02 Decembrie 2021 13:30
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe strada George Coşbuc, la intersecţia cu strada Aurel Vlaicu, din municipiul Galaţi, s-a produs, la data de 01 decembrie 2021, în jurul orei 21.10, un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 64 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coşbuc, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un un tânăr de 19 ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi.
În urma acestui eveniment rutier, a rezultat avarierea celor două autovehicule şi rănirea uşoară a altor trei tineri, unul dintre aceştia cu vârsta de 20 ani, iar ceilalţi doi cu vârsta de 19 ani, ce se aflau pasageri în cel de-al doilea autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Galaţi, pentru investigaţii medicale suplimentare.
Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ şi au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. *sursa foto: Facebook - Grupul Soferilor Din Galati

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu