Accident cu 6 victime la Roșcani Recomandat

Miercuri, 13 Ianuarie 2021 14:30
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident, în această dimineaţă, în judeţul Galaţi. Un autocar cu cetăţeni moldoveni care intraseră prin Vama Oancea şi tranzitau România a intrat într-un cap de pod.

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bereşti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.J. 242E, în localitatea Roşcani, soldat cu rănirea a şase persoane. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, întrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale“, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu