Accident feroviar grav la limita dintre județele Galaţi şi Vaslui (FOTO) Recomandat

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019 13:01
Publicat în Eveniment

Un bărbat din Galaţi a fost rănit. Era șoferul unei mașini care a intrat în coliziune cu locomotiva unui tren. Accidentul a avut loc pe raza comunei Grivița din județul Galați, în această dimineaţă, sâmbătă, 02 noiembrie 2019.

Un echipaj al SAJ Galaţi şi elicopterul SMURD Galaţi au intervenit la fața locului alături de un echipaj de la descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Bârlad. Autoturismul cu numere de Galaţi a fost lovit în plin de un tren, la trecerea de nivel peste calea ferată care desparte localitățile Grivița din județul Vaslui şi Bălăbănești din județul Galați.

"Am intervenit cu un echipaj la un accident feroviar petrecut la limita dintre județele Galaţi şi Vaslui. Victima, aflată într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un tren era grav rănită, prezenta un politraumatism prin accident, un traumatism cranio-cerebral grav, a fost intubată. Au intervenit apoi colegii de la elicopterul SMURD Galaţi care apoi l-au transportat la spital", a precizat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Traficul a fost blocat în zonă până la finalizarea operațiunilor de salvare şi cercetării la fața locului.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Sursa foto: Facebook - GDSG

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu