Accident în miez de noapte la Galaţi Recomandat

Joi, 02 Februarie 2023 15:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe strada Roşiori, din municipiul Galaţi, a avut loc la data de 01 februarie 2023, în jurul orei 00:02, un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce traversa strada Roşiori, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost o accidentat de un autoturism al cărui conducător auto nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului.
Pietonul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.
A fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului accidentului.
În urma activităţilor investigative efectuate de către poliţişti, a fost identificat conducătorul auto care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţare, este vorba de un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, cetăţean turc cu permis de şedere valabil, domiciliat în municipiul Galaţi.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu