Acţiune de amploare a poliţiştilor gălăţeni în staţiile CFR din judeţ (FOTO) Recomandat

Miercuri, 18 Septembrie 2019 13:58
Publicat în Eveniment

În cadrul acţiunii "Clean Stations", pe care Poliţia Română a desfăşurat-o în această dimineaţă, miercuri, 18 septembrie 2019, la nivel naţional, poliţiştii gălăţeni de la transporturi, rutieră şi ordine publică au efectuat controale în zona mai multor gări din judeţul Galaţi.

Acţiunea, care a vizat prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerşetorie şi comerţ ambulant precum şi descurajarea oricăror faptele ilegale, s-a desfăşurat în zona gărilor Galaţi, Tecuci Nord şi Tecuci Sud, Barboşi - călători şi Târgu Bujor, la aceasta participând 35 de poliţişti din cadrul Inspectoratuluii de Poliţie Judeţean Galaţi şi Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Galaţi.

Cu ocazia controalelor efectuate au fost verificate 142 de autoturisme şi legitimate peste 50 de persoane. Au fost aplicate 76 de amenzi pentru fapte contravenţionale privind încălcarea ordinii şi liniştii publice, circulaţia pe drumurile publice, transportul în regim de taxi, activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a acestora fiind de peste 8.500 de lei. Totodată au fost reţinute 5 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu