„Aici… adică acolo”, azi la KineDok

 
Joi, 24 Septembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Filmul care va fi difuzat joi, la ora 18.00, în cadrul proiectului KineDok, este „Aici… adică acolo”, un documentar despre copii şi părinţi, premiat în 2013 pentru cel mai bun film românesc la Festivalul Internaţional de Film „Transilvania” (TIFF).

Ani şi Sanda sunt două fete din Maramureş care au crescut cu bunicii. Părinţii lor lucrează în Spania, ca mulţi alţi români. Când au plecat, viitorul lor părea promiţător: cu banii câştigaţi în Spania voiau să construiască o casă în care toată familia să trăiască fericită. După mai mult de 10 ani, lucrurile nu s-au desfăşurat chiar aşa cum plănuiseră, iar casa cea mare este departe de a fi terminată.

Se vor purta discuţii, despre subiectul şi personajele filmulu şi nu numai, împreună cu invitaţii serii: Violeta Nicoleta Simion - psiholog, Diana Cătălina Popa - profesor şi elevii Eliz Mavru, Gabriela Mihăilescu şi Răzvan Dragomir.

Filmul are nenumărate proiecţii în Europa şi în America, bucurându-se de succes, atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu