×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

AIESEC Galaţi, la ceas de sărbătoare

 
Marți, 01 Aprilie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Membrii Asociaţiei studenţeşti AIESEC Galaţi s-au unit sâmbătă şi au sărbătorit împlinirea a 18 ani de la înfiinţarea filialei locale. La evenimentul organizat într-un cadru festiv la un restaurant de lângă Grădina Publică au fost prezenţi actuali şi foşti membri, care au depănat amintiri şi au împărtăşit câte ceva din ceea ce a însemnat pentru ei experienţa AIESEC şi ce au învăţat pe parcursul anilor de voluntariat în cadrul organizaţiei. Pe agenda serii a fost inclusă şi acordarea statului de "alumnus" unor membri care s-au implicat în derularea unor proiecte importante şi au avut o contribuţie importantă în formarea unei imagini pozitive a organizaţiei. De asemenea, în cadrul evenimentului, a avut loc şi o acţiune caritabilă - organizarea unei licitaţii cu obiecte emblematice pentru organizaţia AIESEC Galaţi pentru a fi strânşi bani ce îi vor ajuta pe câţiva membri să participe la viitoarele conferinţe.
"A avut loc un eveniment special pentru generaţiile trecute, dar şi pentru generaţiile de astăzi şi a fost ca o amintire a vremurilor bune şi ca o contopire de entuziasm şi de anecdote", a spus Bogdan Dumitraşcu, preşedintele AIESEC Galaţi.
Organizaţia AIESEC are drept activitate oferirea tinerilor de internship-uri plătite sau de voluntariat în ţară sau oriunde în lume, organizarea de proiecte dedicate studenţilor şi elevilor, cu participarea studenţilor internaţionali. Conform informaţiilor furnizate de Bogdan Dumitraşcu, în ultimii doi ani, Galaţiul s-a bucurat de vizita a 40 de studenţi veniţi din toate colţurile lumii şi a facilitat participarea a 10 gălăţeni la internship-uri în afara ţării.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu