Amenzi de peste 50.000 lei, în septembrie, pentru parcare neregulamentară Recomandat

Joi, 10 Octombrie 2019 15:08
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Locală Galaţi a anunţat că în primele nouă luni ale anului 2019, la nivelul municipiului Galaţi, în cadrul Planului de măsuri „Siguranţa în trafic”, poliţişti locali au aplicat un număr de peste 3.400 de sancţiuni contravenţionale în valaore de aproximativ 910.000 lei şi 2.822 puncte penalizare.

Potrivit sursei citate, numai în luna septembrie, în cadrul planului de măsuri care vizează străzile intens circulate, zona unităţilor de învăţământ, dar şi străzile secundare, trecerile de pietoni şi staţiile destinate mijloacelor de transport în comun, poliţiştii locali au dat un număr de 236 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de 53.000 lei şi 296 de puncte penalizare. Din numărul total de amenzi aplicate în luna septembrie, cele mai multe, 157 la număr, au fost date conducătorilor auto pentru oprire, staţionare sau parcare neregulamentară. Alte 75 de sancţiuni au fost aplicate pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spaţiul verde, parcarea pe scuar sau pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

În luna octombrie 2019, poliţiştii locali acţionează în următoarele zone: strada Prelungirea Brăilei - zona Cimitirului Sfântul Lazăr; strada Brăilei - zona Colegiului Naţional „Costache Negri”; strada Regiment 11 Siret - bulevardul Marii Uniri; strada Brăilei - zona Potcoava de Aur; Şcoala Gimnazială nr. 42; Şcoala Gimnazială nr. 11; Intersecţie, strada Energiei cu strada Siderurgiştilor; strada Gorunului - Şcoala Gimnazială nr. 5; bulevardul Dunărea - bulevardul Galaţi/Şcoala Gimnazială. nr. 3; strada Traian Vuia c/c strada Milcov; strada Traian c/c strada Cezar; strada Domnească - Capăt Troleu; strada Domnească - zona Campusului studenţesc; strada Tecuci - Piaţa Centrală.

Planul de măsuri „Siguranţa în trafic” continuă la nivelul municipiului Galaţi până la finele lunii decembrie 2019. Pe tot parcursul anului poliţişti locali de la Ordine Publică şi Siguranţă Rutieră acţionează pe străzile intens circulate, în zona uniăţilor de învăţământ, apoi pe străzile secundare. În cadrul planului de măsuri mai sunt vizate trecerile de pietoni, dar şi staţiile destinate mijloacelor de transport în comun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu